Turen går til Rhodos

Rhodos - Azur blåt hav...

I sommeren 2013 blev det Rhodos vi valgte som rejsemål. Der er bare noget over Grækenland og deres fantastiske gæstfrihed. Vi fandt et skønt hotel, der havde en beliggenhed meget tæt til stranden.

simi

Rhodos er mere end bare vand og strand. Rhodos by er rigtig hyggelig og der er middelalder-atmosfære i den gamle bydel, hvor den 400 år gamle fæstning ligger. Her finder du masser af hyggelige små restauranter og små butikker med alt fra tøj og sko til smykker og tasker.

9648102800_0f8e52ca46_z

Hvis man vil se lidt mere af Rhodos, end bare vandkanten, kan jeg anbefale, at man lejer en bil og tager en tur rundt på øen. Der findes rigtig mange skønne strande langs kystlinjen. Windsurfing og kitesurfing er meget populært på den noget mere blæsende vestkyst på Rhodos.

9644927237_80c5707e52_z

Fra Rhodos havn, finder man en færge, der dagligt sejler til den lille Ø, Symi. Det tager ca. 1 timer, at sejle til øen. Symi er, som nævnt, en lille Ø, med kun ca. 2.600 indbyggere. Husene ligger, i byens havn, på klippeskråningen ned til vandet og alle er malet i flotte gule og røde nuancer. Det er en fin lille Ø, med små hyggelige taverner og her står tiden virkelig stille.
blog comments powered by Disqus