Skiathos - frieriet

Vores første kæresteferie...

Skiathos er en lille græsk ø. Der er utroligt smukt og malerisk. Det er en lille havneby og husene ligger spredt op ad en skråning, hvor der er meget kuperet og grønt. Skiathos er vores første ferie som nyforelsket kærestepar og vi havde på dette tidspunkt kendt hinanden i et år.

7389096964_315c212b08_z

Vi var på det tidspunkt endnu ikke flyttet sammen, så denne uges ferie, skulle blive vores første uge sammen 24/7. Vores hotel lå op ad en meget stejl bakketop og udsigten derfra var intet minde end fantastisk. Jeg vil dog ikke anbefale de højeste stiletter ved byvandringer, men da jeg ikke er særlig praktisk anlagt, så klarede vi turen op og ned ad bakken på mine høje hæle og ved fælles hjælp.

7389104138_06cb8916b5_z

Efter 4 dage i solen, besluttede vi os for, at leje en bil, eller rettere Hr. Jensen gjorde. Jeg var ikke klar på at bruge en HEL dag, væk fra solen, som jeg jo elsker at dyrke. Men et forhold er også et kompromis, så alle bliver glade og tilfredse. Vi besluttede os for at tage en færgetur til naboøen Skopelos og efter ankomst lejede vi dér øens sidste udlejningsbil.

7389190568_69b8cf43cb_z

Afsted kørte vi, i det skønneste vejr og Hr. Jensen bag rattet, som om han aldrig havde lavet andet, end at kører rundt på netop denne ø. Jeg vidste ikke helt hvor turen gik hen - tænkte vel, at vi bare var ude for at se lidt andet end solsengen. Men efter ca. 30 minutter, parkerede vi bilen. Jeg kunne ane en lille kirke på toppen af en klippe. Af-sti-afsted op ad den stejle trappe. Da vi kom helt op, mødte der os denne lille fine kirke.

7389134516_c9c2918197_z

Udsigten var fantastisk udover havet. På et tidspunkt kiggede jeg udover vandet og vendte mig om og der fik jeg øje på Hr. Jensen, som ikke stod, MEN sad på knæ - lige foran mig, med en fin lille æske i hånden, som var fremrakt mod mig. Jeg reagerede med et overraskende hvin og Hr. Jensen fremstammede sit frieri og spørgsmålet, om jeg ville gifte mig med ham... JA, JA, JA, JA... Smukkere bliver det ikke! Året efter blev vi gift. Se evt. indlæg om Fru Jensen’s Bryllup.
blog comments powered by Disqus