Ichmler i Tyrkiet

Ichmler - så bliver det næsten ikke smukkere...

Vil man være helt sikker på sol og varme, så kan jeg varmt anbefale dette smukke sted i Tyrkiet. Byen ligger små 3 timers kørsel fra Lufthavnen. I en lille bugt ved den smukkest havn og omgivet af grønne frodige bjergtoppe, finder du Ichmler. Jeg har været der flere gange med familien.

7596924690_eda03a1885_b

Ikke langt fra Ichmler ligger Marmaris, der har den smukke havnefront, hvor man finder en masse gode spisesteder, alle med den skønneste udsigt til havet. Det kan være en fordel, at vælge en af de utallige restauranter, der ligger højt placeret - nogle af dem helt oppe under taget, for her lufter det, når der kommer en let brise fra havet - for der er ofte meget varmt i Tyrkiet.

7596995266_7a4a8b5f76_z

På havnefronten i Marmaris, kan du også nyde udsigten til mange af de helt fantastisk flotte luksusyachts, der ligger langs kajen og de giver en rigtig dejlig maritim stemning. Man må ikke glemme at besøge Bazaren, der er et kapitel helt for sig selv.

7596974338_c1b67b5287_b

Jeg orker personligt ikke rigtigt det, at sælgerne i Bazaren er lidt for anmasende efter min smag. Men her finder du alt, hvad hjertet begærer - det meste er kopivarer og til ingen penge.

ichmler6

Som nævnt valgte vi at bo i Marmaris’ naboby, der hedder Ichmler. Byen ligger blot 15 minutter fra Marmaris, hvis du tager med en lille lokal bus - en Dolmus og vælger du, at hoppe på én af de små taxibåde, så tager det kun 30 minutter og turen er helt fantatisk smuk og det lufter herligt :-)

7597053650_21f970177d_b

Ichmler, vil jeg anbefale hvis du er til ro og tiden skal stå helt stille, her er ikke så “festligt” som i Marmaris. Er du til fest og farver, så bliver Ichmler nok lidt for stille. Vi boede på Fantasia Hotel - et 4-stjernet hotel med udsigt, men ikke et hotel, jeg ville vælge igen eller anbefale. Serviceniveauet lever på ingen måde op til stjernerne. Tjek evt. vores anmeldelse på Tripadvisor.
blog comments powered by Disqus